A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вікторівська гімназія імені Степана Пушика Галицької міської ради Івано-Франківської області

Виховна робота

Дата: від до Скинути

Благодійна "Солодка ярмарка"

17 листопада у нашому навчальному закладі відбулася благодійна «солодка»ярмарка на підиримку ЗСУ, на якій можна було придбати смачну домашню випічку. Участь брали всі класи гімназії, адже учні не тільки вразили своєю оригінальністю випічки, але й намагалися зібрати якомога більше коштів для підтримки наших захисників. Під час акції було зібрано 12000 грн. Щиро дякуємо кожному, хто долучився до благодійного заходу.Обєднуймо зусилля та згуртовуємося заради перемоги.

19:46 19.11.2023

Збір благодійної допомоги

Допомога героям-воїнам, які захищають нас, нашу країну, боряться за наше майбутнє - це обов'язок кожного із нас! 14 листопада за ініціативою волонтера Ярослава Дзундзи, жителя с. Бринь, у Вікторівській гімназії імені Степана Пушика було організовано збір благодійної допомоги пораненим бійцям ЗСУ, які перебувають на лікуванні у військових госпіталях м. Івано-Франківська. До благодійної акції активно включились учні, батьки та працівники гімназії. За кілька днів були зібрані продукти харчування, закрутки, консервація, фрукти, солодощі, засоби гігієни.  Щира подяка усім, хто долучився до допомоги пораненим бійцям. Тільки спільними зусиллями, разом наближаємо нашу перемогу!

09:55 15.11.2023

4 жовтня - Всесвітній день захисту тварин

Сьогодні, 4 жовтня, відзначається Всесвітній день захисту тварин- день, спрямований на привернення уваги людства до проблем тварин та обʼєднання людей у турботі та піклуванні про них. Також це можливість не лише згадати про домашніх улюбленців, а й замислитися про екологічну ситуацію у всьому світі.

20:53 05.11.2023

Випуск 2023 р

Час спливає швидкоплинно!І ось настав день,на який всі чекали з нетерпінням і трепетом.

21:22 25.06.2023

Свято Останнього дзвоника 2023

16 червня 2023р. свято Останнього дзвоника відбулося і у Вікторівській гімназії.Останній дзвоник- це свято прощання зі школою, це символ закінчення навчання, це веселе і сумне свято одночасно. А для вас,випускники, цей дзвоник справді є останній.

23:25 17.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора