A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вікторівська гімназія імені Степана Пушика Галицької міської ради Івано-Франківської області

Виховна робота

Дата: від до Скинути

Екскурсія в Дем'янів Лаз (м. Івано-Франківськ)

Дем'янів Лаз--- місце пам'яті нескорених героїв.Ми не маємо права забувати жодного з них.Скільки їх?Не за роками мудрих юнаків,і не за роками наївних,зрілих людей?Талановиті,унікальні,сильні,мудрі.Цвіт нації.Різні за віком,вірою....Вони покинули все,щоб захистити Україну...За що вони боролися?За мир!За щастя!За неї,--Україну-неньку.Споконвічну,прадавню,оповиту легендами,таємницями, вистоявшу перед віками, зболену-згорьовану,і відроджену- Оновлену!Єдину і Щасливу!..

23:19 17.06.2023

1 червня Міжнародний день захисту дітей.

1 червня увесь світ відзначає Міжнародний день захисту дітей. День, покликаний привернути увагу до проблем дітей і нагадати про те, що діти мають рости у любові та безпеці.

23:15 17.06.2023

Подяка проєкту https://flowers4school.com/en/

  Яка ж краса весняні квіти, вони в собі любов несуть.На пелюстках горять росинки,з тичинок бджілки п'ють нектар,навкруг виблискують перлинки, яка ж краса цей Божий дар. Дочекалися їхнього пробуждення від довгого сну, насолоджуємося красою та ароматом весняних квітів.Привабливо виглядають,немов розписаний килим із різною колірною гамою.Вони кожного дня зустрічають нас своїм поглядом і проводжають своїм ароматом,який підхоплює вітер і розносить навкруги.Вони такі різні і всі прекрасні по -своєму. Ходімо на прогулянку маленьким Раєм!

22:11 18.05.2023

День матері 2023

День Матері - це свято вічності: з покоління в покоління для кожного мама - найголовніша людина для своїх дітей.

22:07 18.05.2023

Шевченківське свято 2023

Знову прийшла на землю Шевченкова весна, 9 березня виповнилося 209 років з дня народження Тараса Григоровича Шевченка.

20:22 15.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора