A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вікторівська гімназія імені Степана Пушика Галицької міської ради Івано-Франківської області

Дата: від до Скинути

День героїв Небесної сотні

    Україна – країна трагедій і краси, де найбільше люблять волю і найменше її знали, країна гарячої любові до народу і «чорної» зради, довгої вікової, героїчної боротьби за волю і незалежність. Минає 6 -ть років від трагічних подій на Майдані. 20 лютого вчителем історії Ленюком Ф.Я.   проведено молитву-реквієм "Молитва лине в небеса...."

14:07 23.02.2020

Тиждень біології

              З 10.02. по 14.02. у школі проводився  Тиждень біології.  Здобувачі знань  змогли проявили  свої творчі та креативні навички та знання з предмету і на уроках, і в позакласній роботі. Вчитель Ткачівська Л.В.використовувала різні інтерактивні форми роботи - тренінг, створення та захист проектів, інформаційні хвилинки, робота в групах, вікторини, конкурси плакатів. 

13:45 23.02.2020

102 -річниця бою під Крутами

29 січня 2020 -го року виповнюється 102 річниця бою під Крутами, котрий став символом героїзму і самопожертви молодого покоління українців в боротьбі за незалежність своєї держави.

19:17 06.02.2020

Свято Соборності 2020 р.

22 січня 2020 - го року у Вікторівській ЗОШ І-ІІ ст. урочисто відзначили 101-шу річницю проголошення Акту Злуки Української Народної республіки та Західноукраїнської Народної республіки - однієї з ключових подій Української революції 1917-1918 рр.

19:05 06.02.2020

Новий 2020 рік

              Цікавим та креативним виявилось святкування Нового 2020 року у Вікторівській школі. Класні керівники із своїми учнями підготували надзвичайно захоплюючі дійства. Присутні змогли побачити постановки українських народних казок "Коза-дереза" у виконанні учнів 5-го класу та "Колобок" - учнів 7-8 класів. Продемонстрували свої акторські та хореографічніі здібності учні 6 класу у сценках "Канікули 2020" та "Новорічна пргода". Неаби-яку сценічну майстерність та костюмерну винахідливість презентували випусники школи у постановці "Іронія долі". Із уст дітей лунали новорічні привітання.

18:24 09.01.2020

Святий Миколай іде до дітей (2019)

Святий Миколай іде до дітей      Напевне, немає української дитини, яка б не очікувала  омріяний  подарунок на день Святого Миколая. Хіба можливо описати ту трепетну радість, коли дитина розгортає гарно запакований подарунок? Чи заглядали Ви у ту мить в дитячі очі?      Очікування дива можна побачити в листах, які кожного року пишуть діти до Святого Миколая. Вони щиро вірять в Чудотворця, моляться до нього і просять маленький подарунок - шоколадку, цитрусові, а головне несподіваний подарунок…та нашу доброту та увагу.

19:48 24.12.2019

Солодка ярмарка 2019 р.

    Уже стає доброю традицією восени кожного року проводити у Вікторвській школі №2 "Солодку ярмарку". Вишукані тортики, смачні кекси, запашні пампушки, ароматне печиво та ще десятки різноманітних вікторівських ласощів та смаколиків змогли гідно презентувати учні кожного класу на цьогорічній ярмарці.На цілих дві години коридор школи  перетворився на шумливий вулик в якому все продавалось, куплялось і смакувалось. Все те, що зуміли зробити вигадливі руки дітей, матерів та бабусь - стало предметом жвавого торгу. Усі залишилися  "смаачно" задоволені. Та ще й грошенят заробили.

23:14 26.10.2019

Екскурсія в село Старий Угринів

   День 24 жовтня 2019 р. видався не по осінньму теплим і ласкавим. Цього дня учні 6,8,і 9 класів Вікторівської ЗОШ І-ІІ ст.побували на малій Батьківщині Провілника українських націоналістів Степанв Бандери - с.Старий Угринів. Цікава розповідь екскурсовода, можливість побачити унікальні матеріали які належали сім'ї Бандери по новому розкрили в очах дітей та вчителів постать Степана Бандери, його дорогу життя і боротьби. Діти змогли побачити і відчути те середовище в якому  ріс і виховувався Провідник ОУН.  ...А зупинка у лісі села Вістова, "Біля ведмедів" на обід та осінню фотосесію ще більше підсилила враження від цікаво проведеного дня.

22:39 26.10.2019

Свято Вчителя 2019 р.

        Професія педагога – одна з найбільш складних і відповідальних, але разом з цим, і вдячних. Учитель вкладає всю душу в учнів і є провідником у світ нових знань. Нелегка праця педагога гідна великої поваги. Зазвичай у цей день учні намагаються якнайкраще привітати свої вчителів, висловлюють свою подяку за працю, знання і турботу.                                                                                  

22:17 26.10.2019

Свято Першого дзвоника 2019 р.

     Цього року 2 вересня на шкільному подвір`ї  діти, вчителі, батьки і запрошені гості урочисто зібралися на традиційне свято Першого дзвоника.  Цей день – особливе свято не лише для школярів, а й для вчителів та батьків. Завжди яскравий, насичений емоційністю та хвилюючою атмосферою день важко забути! Голосно звучить урочиста музика, звідусіль лунають теплі привітання та побажання . Усі бажають школярам успіхів у навчальному процесі та щоб новий навчальний рік приносив тільки приємні враження! А також особливу увагу приділяють тим, для кого перший дзвоник дійсно пролунав вперше, а для кого – востаннє. Завершенням свята стала весела шкільна музика  та фотосесія учнів школи

21:51 26.10.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора