A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вікторівська гімназія імені Степана Пушика Галицької міської ради Івано-Франківської області

Дата: від до Скинути

Збір коштів на підтримку ЗСУ

   Війна, на жаль, триває. Там на фронті воюють чиїсь батьки, сини і доньки, брати і сестри, односельці... Підрозділу, де служить вікторівчанин Гринчак Орест та його побратими потрібні тепловізор, бінокль, комплект рацій... До збору коштів на їхнє придбання долучились працівники, учні та батьки учнів Вікторівської гімназії імені Степана Пушика, які зібрали 8.000 тис. грн. Дуже приємно, що завжди є люди, які готові допомогти. Ще більше приємно, коли до благодійної справи на підтримку ЗСУ долучаються діти. Так, учні 2-5 класів гімназії Гурик Таня, Харун Олександр та Настя, Гойсан Дарина, Горальник Аня, Сікерко Роман та Олександр організували пригощання кавою перехожих на вулиці. Для цього біля дороги поставити столик, де готували та продавали запашний напій. За кілька днів зібрали 400 грн., які передали на потреби військової бригади. Завдяки таким небайдужим ми ще на крок ближчі до нашої ПЕРЕМОГИ. Дякуємо всім і кожному, хто відгукнувся і допоміг. Збір коштів триває. Разом - ми сила!

21:28 14.03.2023

День пам'яті героїв Крут

    29 січня в Україні відзначають пам'ять героїв Крут - українських студентів, які ціною власного життя зупинили більшовицький наступ на Київ у 1918 році. Цього дня ми віддаємо шану стійкості та мужності молодих хлопців, які так само, як і сьогоднішні захисники України, стали на захист української держави та зупинили російських нападників.

20:51 29.01.2023

22 січня - День Соборності України.

        День Соборності України. Це свято відзначаємо щороку в день проголошення незалежності Української Народної Республіки та Акту Злуки Української Народної Республіки  та Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося 22 січня. Це одне із найважливіших свят нашої країни, яке симолізує те, що ми всі - один народ і жоден ворог, жодні кордони не зможуть розділити нас. Але сьогодні ми знову змушені боротися за нашу єдність, свободу і незалежність. і сьогодні ми, як ніколи об'єднані в своїх думках та діях. Бо ми всі разом прагнемо Перемоги, разом прагнемо жити у вільній і соборній Україні. І пам'ятаємо, що наша сила - у Єдності!

09:27 24.01.2023

Свято Миколая 2022

         День святого Миколая - особливе свято, на яке з нетерпінням чекають діти. Напевно, кожен з нас пам'ятає, як у дитинстві прокидався з відчуттям, що сьогодні трапиться щось особливо чарівне та казкове. За вікном йшов сніг, а під подушкою вже чекав подарунок від  святого Миколая.                                                                                                                                 На передодні свята учні Вікторівської гімназії змогли особмсто зустрітись із своїм добродієм - святим Миколаєм у його хатині, облаштованій у музеї Етнографії та побуту Прикарпаття, що у селі Крилос. І навіть цьогорічні воєнні дії не змогли затьмарити атмосферу чарівності і добра, бо саме свято в гімназії проходило в приміщенні укриття у період "повітряної тривоги".  А тому прохання від дітей до  святого Миколая Чудотворця цього разу були особливими: передусім здоров'я і миру  усім дітям України та воїнам ЗСУ, скорішого закінчення війни, та найшвидшої ПЕРЕМОГИ.           

08:47 24.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора