A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вікторівська гімназія імені Степана Пушика Галицької міської ради Івано-Франківської області

Дата: від до Скинути

Свято Миколая 2022

         День святого Миколая - особливе свято, на яке з нетерпінням чекають діти. Напевно, кожен з нас пам'ятає, як у дитинстві прокидався з відчуттям, що сьогодні трапиться щось особливо чарівне та казкове. За вікном йшов сніг, а під подушкою вже чекав подарунок від  святого Миколая.                                                                                                                                 На передодні свята учні Вікторівської гімназії змогли особмсто зустрітись із своїм добродієм - святим Миколаєм у його хатині, облаштованій у музеї Етнографії та побуту Прикарпаття, що у селі Крилос. І навіть цьогорічні воєнні дії не змогли затьмарити атмосферу чарівності і добра, бо саме свято в гімназії проходило в приміщенні укриття у період "повітряної тривоги".  А тому прохання від дітей до  святого Миколая Чудотворця цього разу були особливими: передусім здоров'я і миру  усім дітям України та воїнам ЗСУ, скорішого закінчення війни, та найшвидшої ПЕРЕМОГИ.           

08:47 24.01.2023

Акція: "Зроби рідну школу квітучою"

Справжнє свято для учнів Вікторівської гімназії імені Степана Пушика влаштували благодійники проєкту Flowers4school від асоціації квіткових виробників Нідерландів та України.

11:15 29.12.2022

В гостях у хатині святого Миколая

Неповторна мить - відвідання хатини святого Миколая у музею Етнографії та побуту Прикарпаття у селі Крилос.                     13 грудня у день Первозванного Андрія учні гімназії завітали в гості до святого Миколая. Діти співали, колядували, розповідали віршики та спілкувалися з Миколаєм, просили здоров'я, заступництва та миру для України. За це отримали неймовірні враження та солодкі подаруночки.

11:06 29.12.2022

Методичний тиждень «НУШ: перехід на новий рівень: ділимося досвідом, обговорюємо, радимо…»

Останній тиждень листопада у Вікторівській гімназії імені Степана Пушика був надзвичайно насиченим, адже у нас проходив методичний тиждень «НУШ: перехід на новий рівень: ділимося досвідом, обговорюємо, радимо…»

10:39 29.12.2022

"Зроніть сльозу, бо ми не мали сліз"

Пам'ять,- нескінченна книга, в якій записано все: і життя людини,і життя країни.Таких сторінок є багато і вписані вони кривавими та чорними кольорами.Однією з найстрашніших сторінок є Голодомор, що призвів до небачених і безневинних жертв. Вчора учні 9 кл. разом із кл. кер.Ткачівською Л.В.запалили свічки в пам'ять про жертв Голодомору в Україні і присвятили їм годину пам'яті на тему "Зроніть сльозу,бо ми не мали сліз" . Директор гімназії Ленюк Ф. Я. наголосив, що то була страшна історія, яку потрібно знати всім і пам'ятати кожному!!!  А також пригадав, щоб кожен присутній не забув сьогодні у своїх вікнах запалити свічку в пам'ять про жертв Голодомору в Україні!

10:11 29.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора