A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вікторівська гімназія імені Степана Пушика Галицької міської ради Івано-Франківської області

Дата: від до Скинути

Свято Останнього дзвоника 2023

16 червня 2023р. свято Останнього дзвоника відбулося і у Вікторівській гімназії.Останній дзвоник- це свято прощання зі школою, це символ закінчення навчання, це веселе і сумне свято одночасно. А для вас,випускники, цей дзвоник справді є останній.

23:01 17.06.2023

Екскурсія в парк-музей

У цей сонячний літній день , 9-го червня, учні 1-5 класів, відвідали надзвичайно цікаве та мальовниче місце інтерактивний парк-музей Парк Історії Землі

22:54 17.06.2023

Екскурсія в Дем'янів лаз (м. Івано-Франківськ)

Дем'янів Лаз--- місце пам'яті нескорених героїв.Ми не маємо права забувати жодного з них.Скільки їх?Не за роками мудрих юнаків,і не за роками наївних,зрілих людей?Талановиті,унікальні,сильні,мудрі.Цвіт нації.Різні за віком,вірою....Вони покинули все,щоб захистити Україну...За що вони боролися?За мир!За щастя!За неї,--Україну-неньку.Споконвічну,прадавню,оповиту легендами,таємницями, вистоявшу перед віками, зболену-згорьовану,і відроджену- Оновлену!Єдину і Щасливу!..

22:48 17.06.2023

Подяка проєкту https://flowers4school.com/en/

      Яка ж краса весняні квіти, вони в собі любов несуть.На пелюстках горять росинки,з тичинок бджілки п'ють нектар,навкруг виблискують перлинки, яка ж краса цей Божий дар. Дочекалися їхнього пробуждення від довгого сну, насолоджуємося красою та ароматом весняних квітів.Привабливо виглядають,немов розписаний килим із різною колірною гамою.Вони кожного дня зустрічають нас своїм поглядом і проводжають своїм ароматом,який підхоплює вітер і розносить навкруги.Вони такі різні і всі прекрасні по -своєму.Ходімо на прогулянку маленьким Раєм!

22:04 18.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора