A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вікторівська гімназія імені Степана Пушика Галицької міської ради Івано-Франківської області

Зустріч учнів гімназії із працівниками ювінальної превенції

Дата: 06.12.2021 22:10
Кількість переглядів: 44

Зустріч учнів гімназії із працівниками ювінальної превенції в рамках Всеукраїнської акції "16 днів проти насильства" 03.12.2021 р.

 

Дитина--це рентгенівський знімок своєї сім'ї!Тому давайте навчимося не просто слухати ,

а ЧУТИ,не тільки дивитися,а БАЧИТИ,не просто відповідати,а МІРКУВАТИ,не просто робити,а ДУМАТИ ,що робимо!!!Бо саме від цього залежить який знімок буде у наших дітей в майбутньому!!!

Кожного року з 25 листопада до 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція"16 днів проти насильства",яка ставить перед собою мету привернути увагу до проблеми подолання насильства в сім'ях,жорстокого поводження з дітьми та забезпечення рівних прав жінок і чоловіків ,а також протидії торгівлі людьми.

У межах цієї акції у Вікторівській гімназії ім.С.Пушика працівниками ювінальної превенції (інспекторкою Оксаною Чіх) була проведена лекція із учнями гімназії,щоб вони краще зрозуміли,що насильство-це велика проблема.Діти дізналися про словесне,психологічне,фізичне,домашнє,а також економічне насилля. Багато часу п.Оксана приділила проблемі дитячого булінгу.Мабуть,не помилюся,коли скажу,що насильство є останнім притулком некомпетентних і жорстоких людей.Тому нікому не робімо зла, нехай душа над іншим не сміється,і ближнього свого возлюбім,ділім навпіл тепло свойого серця.

Після зустрічі усі учні дали одну відповідь:"Так!Ми проти насильства!!!Ми за любов та доброту!!!"

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора