A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вікторівська гімназія імені Степана Пушика Галицької міської ради Івано-Франківської області

Урок з безпеки дорожнього руху "Безпечна дорога додому"

Дата: 08.06.2021 21:56
Кількість переглядів: 75

Урок з безпеки дорожнього руху "Безпечна дорога додому"

              З метою запобігання травматизму внаслідок дорожньо-транспортних пригод та привернення уваги молоді та педагогічних працівників до правил поведінки на дорогах у гімназії було проведено низку заходів. Завершенням Тижня безпеки став Національний урок-гра з безпеки дорожнього руху «Безпечна дорога додому», який провела вчителька основ здоров'я Медвідь Галина Богданівна.
 Незалежно від того, яка команда одержала перемогу, всі дуже гарно працювали, діти, не просто змагалися, а вчилися дотримуватись правил дорожнього руху, правил переходу доріг.   

        Ми не можемо уявити свого життя без транспорту, без доріг, світлофорів, пішохідних переходів. Відстані між районами, установами, магазинами такі значні, що подолати їх можна тільки за допомогою транспорту. Отже, транспорт - наш вірний друг! Але, забуваючи про власну безпеку, нехтуючи правилами дорожнього руху, люди можуть стати жертвою своєї необдуманої поведінки. Адже транспорт може бути не тільки корисним, а й небезпечним, якщо не знаєш правил дорожнього руху.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора