A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вікторівська гімназія імені Степана Пушика Галицької міської ради Івано-Франківської області

Катехизація учнів 5-9 класів

Дата: 06.12.2021 21:54
Кількість переглядів: 54

Катехизація здобувачів освіти Вікторівської гімназії імені Степана Пушика

 

Якісною робить школу і духовна наука!!!

У Вікторівській гімназії ім.С.Пушика сьогодні відбулася зустріч старшокласників із духовним наставником храму Покрови Пресвятої Богородиці-о.Василем Сорочинським.

Щиро дякуємо за науку,за проголошення Божого Слова,за те,що знайшли час і можливість для спілкування з нами. Цікавими були розповіді отця,які допомогли дітям заглянути у глибину свого серця і віднайти там Христа,віднайти Господа в подіях свого життя.Учні збагатили свої знання,озирнулися назад і впевненіше подивилися вперед,зрозуміли багато речей,які допоможуть їм йти шляхом християнської досконалості.Усі відчули щиру любов нашого наставника.Я впевнена,що вона відкрила замочок не одного маленького сердечка,який давно не відкривався!

Маємо надію,що наступні зустрічі з о.Василем щораз більше і більше виявлятимуть порив кожного дитячого серця горнутися нездоланною силою до Бога.

Дякуємо отче,що дбаєте про духовний ріст дітей нашої гімназії.За те,що допомогли нам зупинитися,побути в тиші,а також відчути присутність нашого Творця!А ви,любі діти,повірте Христові і не заблудитесь!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора