A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вікторівська гімназія імені Степана Пушика Галицької міської ради Івано-Франківської області

Тиждень початкової школи 24-28.02.2020 р

Дата: 20.04.2020 19:16
Кількість переглядів: 156

З 24 лютого по 28 лютого   у Вікторівській ЗОШ І-ІІ ст. проходив Тиждень початкової школи. Він був насичений багатьма різноманітними подіями: цікавими  виставками, конкурсами, віртуальними подорожами та захоплюючими змаганнями.

                          Звіт про проведення Тижня початкової школи

 

                     «КОЖЕН ДЕНЬ У НАС ЦІКАВИЙ: ВЕСЕЛИЙ,

 

ПЛІДНИЙ ТА ЯСКРАВИЙ»

 

 

 

З 24 лютого по 28 лютого   у Вікторівській ЗОШ І-ІІ ст. проходив Тиждень початкової школи. Він був насичений багатьма різноманітними подіями: цікавими  виставками, конкурсами, віртуальними подорожами та захоплюючими змаганнями.

Стартував Тиждень  початкової школи в понеділок, 24 лютого. Розпочався він  організаційною лінійкою, на якій учні ознайомилися з планом проведення тижня та отримали завдання до нього.

Кожен день тижня мав свою спрямованість.

Понеділок – день Казковий, адже у цей день була   проведена  вікторина «У гостях у Казки», яку підготували та провели вчителі початкових класів Ленюк М.Д., Семенченко Д.О., Скорбач Н.П. Учні із задоволенням розгадували загадки про казкових героїв, впізнавали казки за уривками, за допомогою ілюстрацій відгадували назви казок та казкових персонажів, переглянули мультфільм «Потяг у Казку». 

Вівторок – день Природи, розпочався екскурсіями в природу. Учні вчилися бачити прекрасне в навколишньому середовищі: перші весняні квіти, набубнявілі бруньки на деревах – все викликало здивування, радість від пробудження природи.

Також у цей день учні 4 класу стали справжніми дослідниками та мандрівниками – під час уроку – квесту з природознавства «Корисні копалини», який провела Семенченко Д.О. Кмітливі, веселі, енергійні, старанні та творчі  учні 4 класу,  об'єднані  у 2 команди – «Залізна руда» та «Кольорові руди»,  отримували завдання, зчитуючи QR -коди, розгадуючи загадки, ребуси, мандруючи різними станціями та проводячи  досліди. В кінці уроку діти «добули» корисну копалину  - золото, але зробили висновок – дружба дорожча за золото.

 

Середа - день Мистецтва. Виховувати почуття прекрасного, розвивати позитивно-емоційне ставлення до пізнання навколишнього, активність, творчість, оригінальність учнів - мета виставки малюнків «Країна Казок», яку було проведено у середу.

  Також у середу проведено КВК «Мистецтво». Команди учнів 2-4 класів  - «Художники» та «Майстри» - відповідали на запитання вікторини, малювали, конструювали, виготовляли аплікації, скульптури. Школярі продемонстрували свої творчі досягнення, та перемогу здобула команда «Майстри». Всі діти були дуже активними, творчими і креативними.

Четвер – день Спорту та Здоров’я. Ранок розпочався із музичних фізкультхвилинок для учнів початкових класів. Також діти із задоволенням змагалися в спритності, силі та швидкості, відповідали на запитання та відгадували загадки про різні види спорту під час спортивних змагань «Веселі старти», які провела вчитель фізичної культури Гойсан Н.М.

 

П’ятниця – день Рідної Мови – розпочався із ранкової зустрічі у 2-3 кл. «Зиму проводжаємо – весну зустрічаємо» (вчитель Скорбач Н.П.). Діти обмінялися компліментами, поговорили про те, як приходить весна та її ознаки  у природі, розповіли цікаві вірші про перші квіти та весняні місяці, закликали  сонечко  та тепло піснями, намалювали весну та розповіли про свої плани на весну. Також у цей день  учні 3 кл. продемонстрували свої знання з української мови під час відкритого уроку «Узагальнення знань про іменник», який провела Ленюк М.Д.

 

  Завершився Тиждень початкової школи лінійкою, на якій відбулося підбиття підсумків тижня, нагородження переможців.

  

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора