A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вікторівська гімназія імені Степана Пушика Галицької міської ради Івано-Франківської області

Свято Букваря 21.05.2018 р.

Дата: 30.04.2019 13:58
Кількість переглядів: 176

Буквар – це перша шкільна книжка. Саме з Букваря починається цікавий шлях у світ знань. Цей чудовий підручник увів першокласників у таємничий світ літер, навчив читати, познайомив з новими словами. Буквар став для учнів справжнім другом!

              21 травня у 1 класі відбулося свято Букваря! На захід були запрошені батьки першокласників. Всі учні успішно оволоділи навичками читання та письма, про що і звітували на святі, а допомагала дітям їх перша вчителька Ленюк Марія Дмитрівна. 



Свято Матері 11.05.2018 р.

 

           У останній місяць весни, у травні, коли природа Мати виряджає свою доню Землю в пишному уборі весняних квітів у дорогу життя, праці й радості, Україна відзначає світле свято День матері. 11 травня урочисто, при переповненому залі матерів вікторівських дітей, учнів та вчителів школи педагог-організатор, вчитель музики Білецька Галина Михайлівна майстерно  провела загальношкільне свято Матері. 

        Любов матері… Що може бути сокровеніше? Жінка-мати  - лаконічно, але водночас так багато. У нас підсвідомо живе довіра до неї , ми знаємо ,що мати ніколи не відвернеться від своєї дитини, її любов сильніша над усе. Ніхто так , як вона,  не здатен відчути і зрозуміти зранену душу. ЇЇ серце щемить,коли дитині погано,вона співпереживає з нею,вміє співчувати. Адже мама - це та стіна, той фундамент, підтримка, які дають змогу встояти, втриматись. Ніхто так не порадіє і не поплаче з нами, як мама. Вона - сонце й небо. Адже саме мати дає життя і веде по життю.

 

        

 

 



Зустріч із представниками полку "Азов" 14.05.2018 р.

 

14 травня 2018 р. представники полку "Азов" провели цікаву зустріч із учнівським та вчительським колективом школи. Відкрите, щире спілкування з дітьми, показ документальних фільмів про діяльність полку "Азов" у зоні АТО, урок Мужності, діяльність спеціальних літніх таборів, подаровані журнали "азовців" викликали велике зацікавлення та захоплення вікторівських школярів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора