A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вікторівська гімназія імені Степана Пушика Галицької міської ради Івано-Франківської області

Звіт директора

Дата: 05.06.2018 13:55
Кількість переглядів: 152

ЗВІТ ДИРЕКТОРА ШКОЛИ

ПЕРЕД БАТЬКАМИ ТА ГРОМАДСЬКІСТЮ

 

 Загальні відомості про навчальний заклад

Комунальний заклад освіти – Вікторівська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів

Галицької районної ради Івано – Франківської області

Юридична адреса загальноосвітнього навчального закладу:

77166 Івано-Франківська обл., Галицький район, село Вікторів, вулиця М.Федика, 347, телефон (805634) 3-13

Власником комунального закладу освіти є Галицька районна рада.

   У 2017 – 2018 н. р. школа здійснювала свою діяльність відповідно до власного статуту.Навчально – виховний процес відбувається в першу зміну.

Проектна потужність школи - 120 місць.  В школі наявні 9 класних кімнат, в т.ч. навчальні кабінети історії та географії, біології та хімії, комп’ютерний кабінет, спортзал, бібліотека, шкільна їдальня на 40 місць. Діють внутрішні туалети. Загальна площа всіх приміщень становить 815 м2.. Наявний обладнаний спортивний майданчик для проведення занять з фізичної культури,  сад, ставок. Опалення газове. Стан будівлі та шкільних приміщень добрий, відповідає вимогам Державних санітарних норм і правил. Щорічно проводяться поточні ремонти за рахунок бюджетних та позабюджетних коштів. Здійснюється систематичний контроль за станом будівлі та приміщень.

Територія школи відгороджена від проїжджої частини, наявні зелені насадження, квітники. Є спортмайданчик для змагань з баскетболу, волейболу,  стадіон, бетонні доріжки.

В головному приміщенні школи розміщені державна символіка, інформаційні стенди, куток духовності, кімната – музей. Кабінети озеленені та затишні.

Педагогічним колективом школи проведено певну роботу щодо збереження й розвитку шкільної мережі. У школі функціонує 9 класів. Мова навчання – українська. Станом на 5 вересня кількість учнів становила 70 чол. Середня наповнюваність учнів у класах   становила 7 чол. Зі школи вибуло 5 випускників 9 класу.  Всі випускники продовжують навчання, про що свідчать результати таблиці:

Клас

Випущено

10 клас

ПТНЗ

ВНЗ І-ІІ рівня акредитації

ВПТНЗ

9

5

-

2

3

-

 

  В цьому навчальному році в школу прибуло3 учнів. Функціонує 9 класів, в яких навчається 70 учнів.

  1. Матеріально – технічна база навчального закладу

       Матеріально – технічна база школи залишається недостатньою. З метою покращення умов функціонування школи протягом 2017 – 2018 н. р. проводилась цілеспрямована робота щодо залучення позабюджетних коштів. Так, за рахунок спонсорської допомоги у школі було встановлено підлогу в одному класі та поремонтовано підлогу у 2 класі.

   Також школа приймає незначну допомогу від батьків увигляді будівельних матеріалів та виконання батьками ремонту класних кімнат.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора