A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вікторівська гімназія імені Степана Пушика Галицької міської ради Івано-Франківської області

Методичний тиждень «НУШ: перехід на новий рівень: ділимося досвідом, обговорюємо, радимо…»

Дата: 29.12.2022 10:39
Кількість переглядів: 29

Останній тиждень листопада у Вікторівській гімназії імені Степана Пушика був надзвичайно насиченим, адже у нас проходив методичний тиждень «НУШ: перехід на новий рівень: ділимося досвідом, обговорюємо, радимо…»

Головна мета Нової української школи – дати учням не тільки знання, а й уміння застосовувати їх у повсякденному житті, навчити дітей критично мислити, висловлювати власну думку і бути відповідальними громадянами суспільства.

Саме ці принципи було реалізовано на відкритих уроках, які провели вчителі під час методичного тижня.

Разом з учнями 4 класу ми занурилися у світ української мови, вивчаючи тему «Відмінювання іменників» (вчитель Ковальчук Л.М.) Діти працювали у групах, парах, виконували різноманітні цікаві завдання та показали свої знання з української мови.

Далі ми опинилися у світі їжі - під час уроку англійської мови за темою «In the world of food» (вчитель Боднарчук Я.В.) Четвертокласники із задоволенням розповідали про улюблені страви, відгадували загадки, кросворди, грали ігри, працювали над текстом та «полювали» за їжею у класі.

Вкінці тижня - поринули у казковий світ Оскара Уальда, вивчаючи разом з п’ятикласниками казку «Хлопчик – зірка» на уроці зарубіжної літератури (вчитель Семкович І.В.). Працюючи над текстом казки, виконуючи різноманітні інтерактивні завдання та ігри, діти зрозуміли, що справжня краса людини – у її добрих вчинках та любові до тих, хто поруч.

Завершився тиждень підведенням підсумків та обговоренням актуальних питань та викликів, які ставить перед нами Нова українська школа.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора